Wij bestaan 25 jaar in de Zaanstreek!!

Per september 2018 is het 25 jaar geleden dat Verpalen Car Service zich vestigde in de Zaan. Verpalen is bekend van de APK-knip- bonnetjes in de diverse kranten.

Op de Industrieweg nr. 80 in West-Knollendam is het allemaal begonnen. André Verpalen en Karin van Nieuwenhuizen waagden samen de stap om op eigen benen te staan. Er werd een pand ingericht met het vertrouwen van de Rabobank Zaanstreek. Een advertentie in de krant, en als hoofddoel Apk-keuringen en inbouw van elektrisch apparatuur in automobielen. In 2002 werd er verhuisd naar het oude pand van Garage J.van der Molen op het hoekje van de Visserspad en Mercuriusstraat in Krommenie, waar de pomp ondertussen was weggehaald en de grond gesaneerd. Er werd in 2005 een showroom en huis gebouwd. Deze showroom werd gevuld met het motormerk KTM voor een exclusief dealer schap. Op deze plek zitten ze alweer ruim 16 jaar. Door de jaren heen is er veel veranderd, niet alleen werden de typemachines vervangen door de computer. De techniek ging ook door. Zo was het inbouwen van apparatuur geen business meer. Maar werd er meer in alle merken auto-onderhoud geïnvesteerd. Toch zal de APK als vaste basis in het pakket blijven zolang dat mogelijk is.

Toekomstvisie van Verpalen: Verpalen Car Service werd in 2016 Verpalen AUTOCREW. Dit Bosch gerelateerde concept past goed bij ons als bedrijf. We profiteren van de kennis die een merk als Bosch in huis heeft. Bosch loopt voorop wat betreft de connected car en telematica. Daarnaast verzorgen ze voor de concepthouders verschillende technische trainingen. En hebben ze een goede helpdesk bij technische vraagstukken. Als eenling is het moeilijk om mee te gaan in deze grootse veranderingen. Vandaar dat we nu als Autocrew de toekomst zijn ingaan. Daarbij zullen wij met de grootst mogelijke zorg de auto's van u als klant onderhouden. De apparatuur die wij hebben is up to date en wordt ieder jaar geijkt. Ook met het aanbieden van verschillende huurauto’s en verhuur van KTM-motoren zijn we richting de trend van autodelen voor de buurt al een vaste waarde. Wij zijn als BOVAG-garage klaar zijn voor de toekomst!